Partners

Kontakt

Annelie Eriksson

 

Västanberg 26

790 21 Bjursås

 

+46(0)73-068 73 70

 

E-mail: annelie@annelieeriksson.se

Partners

Skyr är en isländsk yoghurt som tillverkas och marknadsförs av O. Kavli AB. Skyr är naturligt proteinrik och ett nyttigt mellanmål före och efter träning. O. Kavli AB omsätter 700 miljoner SEK och har ca 200 anställda i Sverige. Tillverkning sker vid anläggningarna i Älvsjö och i Eslöv. Kavli Group omsätter 3 miljarder SEK och finns i Norge, Finland, Danmark, Sverige och England. Kavli Group ägs av en stiftelse med syfte att verksamhetens överskott ska gå till välgörande ändamål inom områden som humanitär hjälp, medicinsk forskning och kultur.

 

Läs mer på www.kavli.se

 

 

 

AB Karl Hedin är ett familjeägt sågverk samt en emballage och handelskoncern med verksamhet i Sverige och Baltikum.

Företaget grundades under 1900-talets början och har idag 900 anställda och en omsättning om 3 miljarder kronor.

 

Produktionen är totalt ca 650 000 m³sv, varav 200 000 m³

utgörs av hyvlade och bearbetade trävaror och cirka 55 000 m³ emballageprodukter. AB Karl Hedin Råvara förser företagets sågverk i Sverige med virke. Företaget har en bygg- och industrihandelskedja med försäljningsställen belägna på 33 orter i Mellansverige.

 

Läs mer på www.abkarlhedin.se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haakans Horse Transport, f d Håkans Hästtransporter (etabl 1970), är ett av Sveriges mest erfarna och välrenommerade företag för transport av hästar mellan stall och tävlingsarenor i Europa. Moderna bussar med kameraövervakning ger hästen en säker och behaglig resa i egen box så att hästen är i bästa möjliga kondition vid ankomsten.

 

Information & bokning: 0705-91 24 00

info@haakans.com

Facebook sida

 

 

 

 

 

 

 

 

Future Eyewear Group är ledande på sol-, sport-, & läsglasögon i Norden. Future Eyewear Group distribuerar årligen drygt 2,5 miljoner glasögon och goggles och finns representerade med sina olika varumärken genom distributörer i mer än 15 länder världen över. Kända atleter som använder Future’s varumärken är bl.a Svenska Skicrosslandslaget, Charlotte Kalla, Marcus Hellner, Marit Bjørgen och Kaisa Mäkäräinen för att nämna några.

 

Läs mer på www.future.se.

 

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag och ett av de största privatägda i branschen. Företaget omsätter ca 2,6 miljarder kronor och levererar ut ca 4.000 nya- och 4.000 begagnade bilar samt 400 st nya- och begagnade tunga fordon per år. Bilmetro har 550 anställda på 11 orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Sortimentet omfattar Volkswagen person- och transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Kia, Honda och Scania.

 

Läs mer på www.bilmetro.se.

 

 

 

ICA Supermarket i Slätta är butiken i alla lägen – för stora och små, vardagshungriga och festfirare. Detta är en riktigt bra matbutik där du enkelt kan handla hela din matkasse till ett bra pris och bli inspirerad att laga och äta god mat. Kort sagt allt som gör ditt matliv enkelt och härligt.

 

Läs mer på www.ica.se.